Nominatie voor de Reynaers projectprijs 2022

Nieuws 13 juli 2022

Met de uitbreiding van Tandartspraktijk 3H in Bavel is havermans:hielkema architecten genomineerd voor de Reynaers Projectprijs 2022. Tandartspraktijk 3H, gevestigd in het voormalig bankgebouw aan de Kerkstraat te Bavel, werd uitgebreid van 2 naar 4 behandelkamers in combinatie met een nieuwe onderzoeks- en personeelsruimte. Waarbij het bestaande pand intern is gerenoveerd. In dit project zijn de systemen van Reynaers aluminium gebruikt.

video

Over de Reynaers Projectprijs
Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt. Het project met de meeste stemmen en de hoogste waardering wint de projectprijs en ontvangt €2.500. Eenzelfde bedrag wordt gedoneerd aan een goed architectuurdoel dat in overleg wordt gekozen.

Dit jaar is extra bijzonder, want de Reynaers Projectprijs bestaat maar liefst 25 jaar. Dit betekent dat de 3 gevelbouwers en architecten met de meeste stemmen deel mogen nemen aan een bijzondere culinaire architectuurreis naar Venetië, waar de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Wil je ons helpen deze mooie prijs binnen te slepen? Stemmen kan t/m vrijdag 29 juli 2022 via projectprijs.reynaers.nl. Let op: na het stemmen wordt een mail gestuurd, pas na het bevestigen van die mail telt de stem.