Voormalige Dr. Struycken kliniek

Het oorspronkelijke pand, in gebruik als kliniek van kno-arts Dr. Struycken, is gebouwd in een combinatie van chalet- en vakwerkstijl, een bijzondere en niet veel voorkomend architectuurstijl in Breda. De renovatie en uitbreiding van het pand is bedoeld voor twee verschillende gebruikers, waarbij de bestaande structuur ingezet kon worden voor de gewenste nieuwe logistiek van het pand. De begane grond is bestemd als commerciƫle ruimte, de verdiepingen zijn ingevuld met in totaal 9 appartementen ten behoeve van begeleid wonen.

  • Ontwerp

    2002 - 2004
  • Realisatie

    2007 - 2008
  • Programma

    Kantoor 450m2 en 9 appartementen
  • Locatie

    Wilhelminastraat - Vijverstraat, Breda
  • Opdrachtgever

    Woningbouwvereniging Laurentius Breda
Gerelateerde projecten naar boven