Project De Waterfabriek opgeleverd

Eind 2017 werd de laatste van de vier woningen in De Waterfabriek betrokken.

Bekijk project

Oplevering eerste fase woonzorgcomplex en zorgappartementen Lucia

Op 10 november werd de eerste fase van de herontwikkeling Lucia terrein aan de Liesboslaan opgeleverd. De eerste fase betreft 46 zorgappartementen en de nieuwbouw voor het zorgcentrum Haga.

Bekijk project

Oplevering tafeltennisvereniging Tempo-Team

Op 12 mei werd de nieuwbouw voor de tafeltennisvereniging Tempo-Team in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam feestelijk geopend.

Bekijk project

 

Uitvoering woonzorgcomplex en zorgappartementen Lucia

Beide bouwvolumes van de eerste fase herontwikkeling Lucia terrein te Breda zijn op hoogte. De geplande oplevering is medio 2017.

Bekijk project

Aanvang uitvoering verbouwing Waterfabriek Breda

Afgelopen maand is gestart met uitvoering van de verbouwing van de voormalige Waterfabriek te Breda tot 4 woningen.

Bekijk project

Vaststelling Gasthuisvelden Breda

Op maandag 03 oktober 2016 heeft de gemeenteraad de gebiedsvisie Gasthuisvelden vastgesteld. De visie is unaniem aangenomen en er was lof uit de raad voor het product.

Download pdf hier

Bekijk het project

Start uitvoering nieuwbouw TTV Amsterdam

Met de feestelijke onthulling van het bouwbord aan de President Kennedylaan is het startsein gegeven voor de uitvoering van de nieuwe sportaccommodatie voor de Tafeltennisvereniging Tempo Team Amsterdam.

Bekijk het project

Oplevering woonzorgcomplex De IJpelaar

Met de oplevering van de laatste 104 appartementen is de gefaseerde herontwikkeling van woonzorgcentrum De IJpelaar afgerond.

Bekijk het project
"

Oplevering Plantage Muidergracht Amsterdam

Na een uitvoeringsduur van 1 jaar is de verbouwing van het appartement gelegen aan de Plantage Muidergracht te Amsterdam opgeleverd.

Bekijk het project

Boekpresentatie en tentoonstelling HHA te Antwerpen

Ter gelegenheid van de boekpresentatie ‘1994 – 2014 havermans : hielkema architecten’ is in de kunstgalerie Schoots & Van Duyse te Antwerpen een tentoonstelling over het werk van HHA ingericht.

Bekijk het project

Publicatie Architectuurgids Midden-Brabant

Op 25 november 2011 werd de door het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg (CAST) uitgegeven Architectuurgids van Midden Brabant feestelijk gepresenteerd. In de gids zijn twee projecten van havermans:hielkemaarchitecten opgenomen. Het betreft de gemeentewerf in Loon op Zand (2005) en het project Tongerlose Hoef met zorgwoningen in Tilburg (2008).

Bekijk het project Loon op Zand (2005)

Bekijk het project Tongerlose Hoef met zorgwoningen in Tilburg (2008)